Vacature

Contractmanager Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

Openstaand

Contractmanager Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in energietransitie is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en de digitale maatschappij aan te gaan. Het onderzoek binnen de faculteit Lucht- en Ruimtevaarttechniek (LR) richt zich op de ontwikkeling van innovatieve technologieën voor de luchtvaart- en ruimtevaartsector, met een sterke focus op duurzaamheid en klimaatneutraliteit. De onderzoeken zijn divers en hebben een aanzienlijke impact op de samenleving in een tijd met toenemende behoefte aan verbindingen.

Omdat het om grote bedragen gaat, zijn goede contractafspraken tussen de betrokken partijen cruciaal. Als contractmanager zorg jij dat de contractuele zaken tot achter de komma kloppen. Je buigt je over diverse contracten voor de tweede en derde geldstroom binnen de faculteit. Zo kunnen de wetenschappers doen waar ze goed in zijn: zich 100% focussen op onderzoek dat de wereld ingrijpend verandert.

Wat ga je doen?

Als contractmanager binnen de faculteit ben je het eerste aanspreekpunt voor de onderzoeksleiders bij het juridisch verwerken van nieuwe contracten en draag je zorg voor
de behandeling van de juridische vraagstukken. Je onderhandelt over de inhoud van verschillende contracten, om deze aan te passen aan de wensen en het beleid van TU Delft. Verder is kennis van de subsidievoorwaarden van belang. Jou ontgaat niets en je houdt de zaak juridisch en administratief op orde. Naast het juridisch verwerken van nieuwe contracten draag je zorg voor de behandeling van juridische vraagstukken. Je bent in staat om de onderzoekers van dienst te zijn en je vraagt door, zodat je op een goede en effectieve manier oplossingsgericht kunt adviseren.

Natuurlijk sta je er niet alleen voor: je werkt als contractmanager samen met twee collega-contractmanagers van het Contract Management Bureau LR. Een leuk team waarin je veel zelfstandigheid en flexibiliteit krijgt, maar waar men elkaar ook graag helpt. Prettig samenwerken vindt men erg belangrijk, net als een goede werkprivébalans.

Wat we van jou vragen?

  • Je hebt ruime ervaring met (internationale) contractonderhandelingen, nationale en Europese subsidieprogramma’s en/of intellectueel eigendom.
  • Je bent (bij voorkeur) goed thuis in een academische omgeving met verschillende belangen en bestuurlijke verhoudingen. Je hebt bij voorkeur affiniteit met wetenschappelijk onderzoek op het gebied van luchtvaart- en ruimtevaarttechniek.
  • Je hebt jezelf op juridisch en organisatorisch vlak bewezen, je bent stressbestendig en werkt ook in ad-hoc situaties gestructureerd, kunt goed relativeren en gaat voor concrete
    resultaten en oplossingen.
  • Je bent een prettige en deskundige gesprekspartner met advieskracht en je vindt het leuk om veel verschillende contacten te onderhouden, daarbij oog hebbend voor (academische) bestuurlijke verhoudingen.
  • Je spreekt en schrijft uitstekend juridisch Nederlands en Engels.
  • Je bent een teamspeler die open staat voor je persoonlijke en de ontwikkeling van je collega’s.

Is dit niet jouw vacature?

Swipe ook door onze andere vacatures