DRB

Vacature

Consultant Legal Talent Growth

Openstaand

Consultant Legal Talent Growth: jouw startpunt voor succes in de juridische wereld

Wij helpen professionals en organisaties in de juridische sector om zich verder te ontwikkelen en te groeien. Onze unieke aanpak combineert o.a. leiderschapsontwikkeling, loopbaancoaching, assessments, strategieadvies en search & selectie. Dit geeft ons de mogelijkheid om niet alleen de juiste mensen te vinden, maar hen ook te begeleiden bij het vormgeven van hun carrière en het maken van de beste carrièrekeuzes. Onze aanpak is persoonlijk en resultaatgericht, met een sterke focus op duurzame groei. We werken nauw samen met onze klanten en begrijpen hun unieke uitdagingen, zodat we maatwerkoplossingen kunnen bieden die langdurige impact hebben.

Jouw rol als consultant bij DRB

Als consultant bij DRB krijg je de kans om organisaties en kandidaten in de juridische sector verder te helpen. Je ontwikkelt je tot een waardevolle sparringpartner voor kandidaten en adviseert hen over hun carrièrekeuzes. Jij richt je op het vinden en selecteren van talent, maar krijg je ook de kans om professionals te helpen bij het maken van keuzes die hun carrière vormgeven. Door kandidaten te begeleiden in hun zoektocht naar de meest passende functie en organisatiecultuur, speel je een directe rol in het bouwen van hun toekomst. Je werkt samen met andere consultants uit ons sportieve en energieke team en krijgt de kans om jouw expertise op het gebied van search & selectie en projecten op onder andere talent-management verder uit te bouwen.

Wat ga je doen?

  • Adviseren en selecteren: je adviseert kandidaten over loopbaanvraagstukken en ondersteunt hen bij het maken van de juiste keuzes.
  • Ondersteunen van opdrachtgevers: je werkt nauw samen met opdrachtgevers om hun talent-vraagstukken op te lossen en helpt hen bij het vinden van de juiste professionals.
  • Brede ontwikkeling: wil je je verder ontwikkelen op het gebied van bijvoorbeeld assessments, coaching of strategieadvies? Bij DRB krijg je de kans om jouw interesses te volgen.

Wat bieden wij?

  • Stimulerende werkomgeving: bij DRB werk je in een dynamische omgeving waar je jezelf elke dag kunt ontwikkelen.
  • Klantrelaties opbouwen: vanaf dag één werk je mee aan uitdagende projecten en bouw je je eigen netwerk in de juridische wereld.
  • Persoonlijke begeleiding: we bieden coaching en begeleiding door ervaren consultants zodat jij jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen.
  • Hecht team: bij DRB werk je samen met een energiek en betrokken team. Er is ruimte voor leuke activiteiten met elkaar zoals sportieve uitjes, lunches en borrels.
  • Arbeidsvoorwaarden: een salaris met bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden, dat past bij jouw opgedane ervaring en ambities. DRB werkt op basis van een teamdoelstelling en kent op basis daarvan een teambonus.

Wat we van jou vragen?

  • Academisch werk- en denkniveau.
  • Analytisch vermogen: je werkt gestructureerd en denkt vooruit.
  • Resultaatgericht en proactief: je houdt van aanpakken en bent nieuwsgierig naar nieuwe kansen.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid.

Is dit niet jouw vacature?

Swipe ook door onze andere vacatures